Aqua Maris Richter Gedeon - Rólunk Gondoskodik

Tudnivalók az
orrspray-ről

Tudnivalók az
orrspray-ről

Aqua Maris

Az Adriai-tenger jótékony hatása

Amennyiben alaposan megvizsgáljuk az Adriai-tenger vizét, benne több mint 80 létfontosságú ásványi anyagot és nyomelemet találunk. Többek között magnéziumot, kalciumot, rezet, mangánt, cinket, vasat, foszfort, jódot, szelént. Sajnos ezekből egyre kevesebb található élelmiszereinkben, így a szervezet „ki van éhezve rájuk”.

A tengervíz összetevői olyan összhangban, olyan fiziológiás koncentrációban vannak jelen, melyet lehetetlen laboratóriumi körülmények között előállítani. Ezáltal tud ideális feltételeket nyújtani a légutak és az orrnyálkahártya egészséges működése, szükség esetén gyógyulása számára. Biztosítja a természetes közeget, a sejtek stabilitását, így a szervezet védelmét a behatolókkal szemben, és a tisztulás lehetőségét.

A tengerparti pihenések kedvező hatását légutaink egészségére, közérzetünk javítására mindannyian jól ismerjük. „A sós levegő csodát tesz”, szoktuk mondani. Elfújja a náthát, tisztítja a tüdőt, erősíti az immunrendszert. Jól jönne egy „kis Adria” a házipatikában!

Tovább

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!